Weekmarkt in beeld

Algemeen Weert 12 reacties 1 min. leestijd

Het weer op zaterdag was uitstekend voor een uitje in de buitenlucht, en veel mensen maakten dan ook gebruik van de gelegenheid om de weekmarkt in Weert te bezoeken. Het werd wederom een gezellig drukke middag in het centrum van Weert.

Voor de bezoekers was er genoeg te beleven. Het beeld ‘Stille Stijd‘ op de Markt trok trok de nodige aandacht, waar veel mensen even stopten om de boodschappen te lezen die erbij hoorden. Dit leidde soms tot emotionele momenten.

Ook was er jong verkooptalent aanwezig. Studenten Timo Zontrop, Juul Suskens en Robin Winters, afkomstig van de Automotive Campus in Helmond, stonden met het nieuwste model van Volvo, de EX30, voor Museum W als onderdeel van hun eindopdracht.

Bovendien konden bezoekers en marktondernemers genieten van het zonnetje, de lekkernijen en het nieuwe zitmeubilair op het H&M-plein in de Muntpassage.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

­čöö Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

­čô░ Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
12 reacties