Een vrolijke paasmiddag in Luuëkerpârk

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De Paashaas was al vroeg aanwezig in het Luuëkerpârk op zaterdag, en de kinderen waren er ook vroeg bij. Ze wilden allemaal graag op de foto met de grote ‘knuffelpaashaas’.

Ook dit jaar was er weer een grote opkomst, met tientallen kinderen van verschillende leeftijden die nauwelijks konden wachten om de gouden eieren te vinden. Gewapend met mandjes, tasjes, mutsjes en emmertjes gingen ze om 16.00 uur op pad om, verdeeld in twee leeftijdsgroepen, de eieren te zoeken.

Overal in het park lagen bontgekleurde eitjes. De kleintjes kregen wat hulp van hun ouders, terwijl de oudere kinderen zelf op ontdekkingstocht gingen: tussen de autobanden van de crossbaan, bij de bloembollen, graspollen, struiken en zelfs in de insectenhuizen.

Nadat de meeste eieren waren gevonden, werden ze eerlijk verdeeld onder alle kinderen. De vinders van de gouden eieren werden beloond met een extra chocoladepresentje. Het was weer een geslaagde activiteit georganiseerd door de Wijkraad Leuken samen met Buurtvereniging Vrouwenhof.

De dank gaat uit naar alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor deze fantastische middag. En natuurlijk willen ze ook dit jaar weer hun waardering uitspreken voor Eierenautomaat Luuëke.


Een fotobijdrage van Wijkraad Leuken

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie