Theaterplan is opzoek naar talent voor voorstelling PAN

Algemeen Human interest Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via: Theaterplan

Stichting Theaterplan Zuid-Nederland is opzoek naar talent tussen de 16 en 24 jaar oud dat altijd al een carrière wilde hebben in het theater. Je kan auditie komen doen voor de voorstelling PAN en wie weet sta je in 2025 in het Munttheater Weert en Parktheater Eindhoven.

Stichting Theaterplan Zuid-Nederland

Stichting Theaterplan Zuid-Nederland is er voor jong (theater)talent dat zichzelf wil ontwikkelen. Al meer dan 30 jaar biedt Theaterplan jongeren een kijkje in de keuken van het professionele theater. Vele spelers, zangers, dansers en makers zetten bij Stichting Theaterplan hun eerste stappen richting een carrière in het theatervlak.

Audities

Voordat je aan boord bent, moet je wel eerst auditie doen. De auditie bestaat uit verschillende onderdelen: spel-, zang- en dansworkshops. Ben je minder bedreven in een van de onderdelen? Geen probleem. Er wordt altijd gekeken naar wat je al kan en naar wat je kan leren. Vereiste is wel dat je overal aan meedoet. Daarnaast bereid je een zangnummer én een monoloog voor. Je hoort op dezelfde dag van je auditie of je wel of niet mag meespelen in de nieuwe productie.

Praktische informatie

  • De audities vinden plaats op 16 maart in het Parktheater in Eindhoven en op 23 maart in in het Munttheater in Weert
  • Aanmeldingen worden tot en met 10 maart in behandeling genomen
  • Vragen kunnen gesteld worden via de mail: [email protected]
  • Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op de website: https://theaterplan.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie