TWC Weert presenteert nieuw wielertenue

Algemeen Sport Weert Reageer 1 min. leestijd

Op zondag presenteerde TWC Weert met trots haar gloednieuwe wielertenue aan het publiek. Tijdens de openingsrit van het wielerseizoen werden de nieuwe tenues direct gedragen, waardoor het publiek op straat er meteen mee kon kennismaken.

De presentatie vond plaats bij Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord, waar TWC Weert haar sponsoren in het zonnetje zette vanwege hun maatschappelijke betrokkenheid bij het verenigingsleven, vooral bij TWC Weert.

Wethouder Martijn van de Heuvel was aanwezig om het tenue officieel te presenteren door een mock-up of afbeelding ervan uit te reiken aan de drie shirtsponsoren: Biketotaal Vlassak, Het EnergieBureau en Café Tramhalt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie