NWC weer met 1-0 de baas over SV Laar

Plaats een reactie
Foto door Jan Lemmen

Afgelopen zondag moest SV Laar voor de tweede maal dit seizoen het onderspit delven in een wedstrijd tegen NWC uit Asten. In een, vooral van Laar-zijde, matige wedstrijd bleef NWC SV Laar met 1-0 de baas. Als excuus voor Laar mag gelden dat het zonder 3 basisspelers moest aantreden en dat was merkbaar aan het vertoonde spel.

In de 23e minuut bracht Rens Spitters met een mooie steekpass Jurre Neijnens in een kansrijke positie, maar deze stuitte op NWC-keeper Gijs Brüsewitz. Bij een aanval van NWC in de 34e minuut speelde Laar-verdediger Nick Stroek de bal in de voeten van NWC-aanvaller Mees Janssen. De door hem ingeschoten bal verdween onder de vallende Laar-keeper Mike Betting in het Laardoel; 1-0 voor NWC.  Daar bleef het bij in de eerste helft.

De tweede helft was voor het grootste deel voor de thuisclub, zij het dat tegen het einde SV Laar wat meer de aanval zocht en dat leverde nog een paar kansjes op. Zo maakte NWC-verdediger Mark Bosch in de 82e minuut, een paar meter buiten de 16, een zware overtreding die hem een rode kaart opleverde en SV Laar een vrije trap. Stijn Jacobs, de doorgaans succesvolle vrije trappenspecialist van SV Laar, miste deze keer ruim het doel.  Zo bleef het 1-0 voor NWC en kon SV Laar met lege handen de terugreis naar Weert aanvaarden.