Tworby-testdag in Weert op 6 april

Foto via Tworby

Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kun je de fiets behouden waar je zo aan gehecht bent en tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Tworby ombouwmodule

Goeden Tweewielers heeft ervaring met aangepast fietsen en is dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op zaterdag 6 april wordt er in samenwerking met Goeden Tweewielers bij Medicura Zorgwinkel Weert van 10.00 –  13.00 uur een Tworby-testdag georganiseerd.

Heb jij behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Ga dan langs voor een vrijblijvende proefrit onder de professionele begeleiding van een ergotherapeut. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Zowel Goeden Tweewielers als de Medicura Zorggwinkel in Weert beschikken over een Tworby-demofiets. Op afspraak kun je hier altijd terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken.

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 6 april
  • Tijd: 10.00 tot 13.00 uur
  • Locatie: Medicura Zorgwinkel Weert, Maaspoort 64 in Weert

Wil je zeker zijn van een proefrit op zaterdag 6 april, meld je dan aan via deze link.