Vandalisme en vernieling in dagkapel Sint Odakerk

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

De dagkapel van de Sint Odakerk op Boshoven is iedere dag geopend voor bezoek en het opsteken van een kaarsje. De laatste tijd wordt de kapel echter ook bezocht door personen met minder goede bedoelingen.

Voor de tweede keer in korte tijd is geprobeerd het offerblok open te breken. Vrijdag 23 februari is bovendien geprobeerd om brand te stichten met de aanwezige voorraad kaarsjes. Deze vorm van baldadigheid kan grote gevolgen hebben.

De politie wordt hierover geïnformeerd en het kerkbestuur gaat zich beraden op maatregelen. Ondanks deze ongewenste bezoekers blijft de dagkapel gewoon iedere dag geopend, zo is te lezen in wijkblad Odaklanken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie