Vermeende autobrand op A2 bij Kelpen-Oler

112 Algemeen Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler – Op woensdag om 18.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een autobrand op de snelweg A2 tussen Ell en Kelpen-Oler.

Een koppel reed in hun auto in de richting van Maastricht naar Weert toen er plotseling rookontwikkeling ontstond. De bestuurder parkeerde de auto op de vluchtstrook, waarna de man en vrouw gele veiligheidshesjes aantrokken en hun spullen in veiligheid brachten.

De brandweer kwam ter plaatse en voerde een inspectie uit. Vermoedelijk was een oververhitte motor de oorzaak van de rookontwikkeling. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat sloot uit voorzorg een rijstrook af. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto af te slepen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie