VPRO Tegenlicht Meetup over Verbindende Vertellers

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via Bibliocenter Weert

Op donderdag 4 april vindt de volgende VPRO Tegenlicht Meetup plaats bij Theater de Huiskamer in Weert. Deze bijeenkomst staat in het teken van de uitzending ‘Verbindende Vertellers.’ In de uitzending gaat VPRO Tegenlicht op zoek naar de kracht van verhalen. Ontdek hoe verhalen, of ze nu persoonlijk zijn of eeuwenoud zijn, ons verbinden, betekenis geven en ons belangrijke levenslessen kunnen leren.

Tijdens deze Tegenlicht Meetup wordt er dieper ingegaan op de kunst van het verhalen vertellen. Waarom doen we dat zo weinig? En wat maakt een voorgedragen verhaal zo anders dan een voorgelezen verhaal?

Duik mee in de wereld van verhalen en hun vertellers. Laat je verwennen door een goed verhaal, leer hoe je zelf verhalen kunt vertellen en stel al je vragen aan ervaren verhalenvertellers en aan een regisseur van verhalenvertellers. Natuurlijk wordt er afgesloten met een prachtige verhaalvoorstelling.

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 4 april
  • Locatie: Theater de Huiskamer aan de Wilhelminasingel 10B in Weert
  • Tijd: 19.30 uur tot (ongeveer) 21.30 uur
  • Entree: gratis

De VPRO Tegenlicht Meetup in Weert wordt georganiseerd door Bibliocenter. Voor meer informatie en om je aan te melden, kun je terecht op www.bibliocenter.nl/tegenlicht.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie