Feestelijke opening nieuwe speeltuin aan Dalstraat op Keent

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via Wijkraad Keent

Zondag 17 maart vierde de levendige buurt van de wijk Keent een belangrijk moment: de opening van een splinternieuwe speeltuin aan de Dalstraat. Kinderen en ouders uit de buurt stonden te popelen om de nieuwe speeltoestellen te ontdekken en plezier te beleven op het springkussen dat speciaal voor deze gelegenheid was geplaatst. Terwijl de kinderen speelden, genoten buurtbewoners van elkaars gezelschap onder het genot van koffie en vlaai, waardoor de band in de gemeenschap werd versterkt.

De aanwezigheid van de Wijkraad Keent, Punt Welzijn en wethouder Martijn van den Heuvel benadrukte het belang van dit project voor de buurt. Hun steun laat zien hoe samenwerking tussen de gemeente en buurtorganisaties kan bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Nieuwe projecten

En er is meer goed nieuws: naast de opening van de speeltuin aan de Dalstraat staan er nog twee spannende projecten op de planning die het buitenspeelplezier in de wijk zullen vergroten. De speelplek bij het Cruyff Court wordt omgetoverd tot een groene speeltuin en opent op 25 april om 16.00 uur. Op 19 juni wordt de nieuwe speeltuin aan de Sint Jozefslaan feestelijk geopend tijdens de jaarlijkse wijkpicknick om 14.30 uur. Dit betekent nog meer speelplezier voor de kinderen in de wijk Keent.

Kijk voor meer informatie en alle andere activiteiten in de wijk op www.wijkraadkeent.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie