Katrien keumtj op bezeuk bij jubilerende Weertenaren

Plaats een reactie

Op 20 januari 2004, vandaag precies 20 jaar en 2 maanden geleden, werd Weert de Gekste opgericht. Daarom vieren we het hele jaar feest – en dat doen we niet alleen. Heb jij dit jaar ook zo’n bijzonder jubileum te vieren? Wie weet staan wij dan binnenkort wel met een bijzondere traktatie bij jou op de stoep.

Katrien gaat namelijk weer op pad in Weert. Samen met Jan (en het ‘poeske’) gaat ze ‘op bezeuk’ bij Weertenaren. Weertenaren die net als Weert de Gekste iets te vieren hebben. Sta jij al 10 jaar elke doordeweekse dag in de file op de A2? Of heb je juist na 5 jaren vol hartverzakkingen eindelijk je rijbewijs gehaald? Woon je al 30 jaar op de mooiste plek van Weert? Ben je al 25 jaar lid van de leukste vereniging van het Weerterland? Of ken je iemand die zich al 15 jaar inzet voor andere Weertenaren?

Je kunt het zo gek niet bedenken – we zijn immers niet voor niets Weert de ‘Gekste’ – of het kan een reden zijn voor een feestje. Wil jij jouw jubileum samen met WdG vieren? Of ken je iemand die het verdient om vanwege een bijzondere mijlpaal op iets lekkers getrakteerd te worden? Stuur dan een e-mail met jouw reden voor een feestje naar [email protected] en wie weet komt Katrien dan wel bij jou ‘op bezeuk’.


Wil je er zeker van zijn dat je geen feestje mist? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief die vorige maand ter ere van het 20-jarige jubileum van WdG werd gelanceerd.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie