175 deelnemers Rommelroute Nederweert en Budschop

Algemeen Nederweert Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos (Krakenimages.com)

Nederweert – Aanstaande zondag 21 april vindt van 10.00 tot 15.00 uur de Garagesale Rommelroute plaats in Nederweert en Budschop. Met meer dan 175 deelnemers belooft de rommelroute nog beter en groter te zijn dan ooit tevoren.

Naast de talloze verkoopadressen verspreid over beide gemeenschappen kunnen bezoekers ook terecht op het Raadhuisplein, waar extra deelnemers hun waren tentoonstellen. Ook zal de T-Bone Stringband, indien het weer het toelaat, tussen 11.00 en 13.00 uur akoestische livemuziek verzorgen in de buurt van de picknicktafel op het speelveldje aan de Esdoornstraat.

Bekijk hier een digitale kaart met alle deelnemers aan de Garagesale Rommelroute in Nederweert en Budschop: https://wdg.li/y3ykoto

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie