Gaslek in woning Nederweert na installatie nieuw gasfornuis

112 Algemeen Nederweert Regio Reageer 1 min. leestijd

De brandweer werd dinsdag rond 19.15 uur gealarmeerd vanwege een hinderlijke lucht in een wooncomplex aan de Kerkstraat in Nederweert. Een bewoner van het pand merkte een gaslucht op en belde de brandweer.

De brandweer arriveerde snel ter plaatse en voerde in verschillende woningen metingen uit. Het bleek dat er in één specifieke woning een gaslek was ontstaan na de installatie van een nieuw gasfornuis. Het gasfornuis was eerder op de dag geleverd en de aansluiting van de gasslang bleek niet correct te zijn, waardoor gas kon ontsnappen.

De brandweer heeft onmiddellijk ingegrepen door de gastoevoer af te sluiten en heeft de bewoners geadviseerd om de installateur te contacteren voor verdere inspectie en reparatie.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie