‘A Mass for Peace’ klinkt in Baexem

Algemeen Kunst en Cultuur Leudal Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via Pexels

Baexem – Fanfare Aurora uit Baexem organiseert in samenwerking met het Limburgs Oratoriumkoor een bijzonder themaconcert ‘A Mass for Peace’. Het concert vindt plaats op zaterdag 20 april 2024 om 20.00 uur in de Johannes de Doperkerk te Baexem.

Vrede en vrijheid

Het concert staat volledig in het teken van vrede en vrijheid. Limburg herdenkt in 2024 dat er 80 jaar geleden een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Toch zijn vrede en vrijheid vandaag de dag niet overal ter wereld vanzelfsprekend. Fanfare Aurora staat hierbij stil door dit thema centraal te stellen in haar muziek. 

De wereldberoemde werken The Armed Man (Karl Jenkins) en Libertadores (Oscar Navarro) worden tijdens dit concert uitgevoerd door Fanfare Aurora o.l.v. Maurice Daemen en het Limburgs Oratoriumkoor o.l.v. Steven van Kempen. Als solisten treden hierbij op:

  • Eline Meijs (sopraan)
  • Amber Haddad (alt/ethnic vocals)
  • Pascal Pittie (tenor)
  • Southern Voices 

Door het gebruik van uniek beeldmateriaal krijgt de muziek een extra dimensie en wordt de bezoeker meegenomen in een bijzonder muzikale vertolking van vrede en vrijheid.

Kaarten

Kaarten à € 19,50 (inclusief 1 consumptie) zijn online verkrijgbaar op www.fanfareaurora.nl en in Baexem verkrijgbaar bij Spar Synco en Baexheimerhof.

Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten in zaal Baexheimerhof (tegenover de kerk).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie