Asfaltonderhoud aan N266 in Nederweert

Algemeen Nederweert Werkzaamheden Reageer 2 min. leestijd

Nederweert – Op 15 april 2024 start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de N266 te Nederweert in opdracht van de Provincie Limburg.

Planning

De werkzaamheden aan de Rijksweg Noord starten op 15 april 2024. Naar verwachting zijn ze gereed op 3 mei 2024, mits de weersomstandigheden geen hinder veroorzaken. Indien nodig staat er een reserveperiode gepland van 4 t/m 12 mei 2024.

Werkzaamheden

Het werkgebied is onderverdeeld in twee fases. In week 16 zal fase 1 worden uitgevoerd waarbij het gehele werkgebied afgesloten zal blijven voor verkeer. In week 17 en 18 zal fase 2 worden uitgevoerd waarbij fase 1 weer open is voor verkeer. In week 17 zal dan ook de kruising met de Winnerstraat en Peelsteeg weer open zijn voor verkeer.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op doordeweekse dagen: van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is er voor verkeer een omleiding ingesteld via de A67, N279 en N275. Deze omleiding is ter plekke via bewegwijzering aangegeven. Fietsverkeer blijft doorgang houden middels het bestaande rijwielpad. De hulpdiensten zijn geïnformeerd en hebben doorgang; hiervoor kunnen zij mogelijk gebruik maken van het rijwielpad. Landbouwverkeer kan omrijden via het onderliggende wegennet.

Meer informatie en plattegronden van de aangegeven omleidingen zijn te vinden via de website van de Provincie Limburg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie