Burgemeester en wethouders in gesprek met inwoners Stramproy

Algemeen Stramproy 3 reacties 2 min. leestijd

Stramproy – Burgemeester en wethouders van Weert gaan dinsdagavond 16 april in gesprek met de inwoners van Stramproy. Het college van B&W vindt het belangrijk om regelmatig met inwoners te praten over onderwerpen die bij hen spelen. De gemeente Weert organiseert dit samen met stichting Dorpsraad Stramproy en Jeugddorpsraad Stramproy. Alle inwoners van Stramproy zijn vanaf 19.30 uur welkom in gemeenschapscentrum De Zaal in Stramproy aan de Mariastraat 1.

Door de samenwerking met de Dorpsraad en Jeugddorpsraad hoopt het college veel inwoners te spreken en de onderwerpen te raken die spelen in het dorp. Het college benadrukt graag dat ook de jeugd uit Stramproy van harte welkom is. 

Samen in gesprek

‘Samen Doen, eerlijk, sociaal en ambitieus’ is het programma waaraan het college deze periode werkt. Door kennismaking en gesprekken krijgt het college er zicht op of de aanpak aansluit bij de behoeften en beleving van de inwoners. Bovendien hoopt het college deze te versterken met ideeën en tips van inwoners. Deze bijeenkomst in Stramproy is de vierde uit een reeks bijeenkomsten van het college met inwoners. Hierna komen ook andere wijken en dorpen aan de beurt.

Visie voor Weert 2030

Aan het collegeprogramma ligt de visie Weert 2030 ‘Verwonder je in de groene thuishaven Weert’ ten grondslag. Deze werd in 2020/2021 samen met inwoners en partners gemaakt. In de visie staat wat de gemeente samen met inwoners en partners voor elkaar wil krijgen; hoe Weert er over een aantal jaar uit zou moeten zien. Dit bestuur draagt hieraan bij met allerlei plannen en projecten, maar denkt en werkt ook graag mee aan initiatieven uit de samenleving.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
3 reacties