Claudia mocht 50 seconden Hamsterééééén

Algemeen Human interest Weert Reageer 3 min. leestijd

21, 22 en 23 maart jl. vierde de Muntpassage in Weert haar 50-jarig bestaan. Het publiek kon dat weekend genieten van onder andere taart, popcorn, suikerspinnen en veel vermaak. Tijdens het Prijzencircus kon ook 50 seconden gratis winkelen bij Albert Heijn Heerschap gewonnen worden. Deze prijs werd ter beschikking gesteld door de winkeliersvereniging van de Muntpassage. Claudia Rappange bleek de gelukkige. Afgelopen week mocht zij 50 seconden gaan Hamsterééééén!

Voorbereiding

Claudia had zich naar eigen zeggen “een beetje” voorbereid op haar prijs. Vooraf maakte ze een rondje door de winkel en bepaalde ze haar route. Op de vraag welke producten zeker in het winkelwagentje terecht moesten komen antwoordde ze: “wasmiddel en koffie”. Haar dochter had ze beloofd ook nog even een knuffel, de Albert Heijn-hamster, te bemachtigen.

50 seconden en een beetje meer

Na het aftellen begon Claudia aan haar 50 seconden gratis winkelen. De versafdeling liet ze links liggen om zich te haasten naar de wasmiddelen. Enkele seconden later verdween er een fles witte wijn in het wagentje. Daarna waren de soepen aan de beurt. Inmiddels was er al een halve minuut verstreken dus haast was geboden. Door de lange gang, links de hoek om … Claudia kwam in de gang met koffie. Met een beetje hulp verdwenen er net voor het verstrijken van de tijd nog een paar zakken in de winkelwagen. En dat er op het laatst nog eentje op de grond viel maakte niet uit. Van de winkelmanager mocht deze nog toegevoegd worden aan ‘de buit’. En dat daarmee het hamsteren niet 50, maar zelfs 54 seconden had geduurd was ook geen probleem.

Niet in wagentje

Na het opmaken van de balans bleek dat één gewenst artikel niet in het winkelwagentje van Claudia terecht was gekomen. Door tijdgebrek was ze niet tot bij de AH-hamsters gekomen. Van de supermarktmanager kreeg de dochter van Claudia alsnog een AH-hamster uitgereikt.

In deze video zie je hoe de uiteindelijk 54 seconden gratis winkelen verliepen en zien we hoeveel Claudia niet hoefde af te rekenen: https://youtu.be/6ALZaGoz5V0.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie