ComedyPact Festival: 3 comedy-acts op één avond in het Munttheater

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 3 min. leestijd
Foto door Anneloes van den Adel

Tijdens het ComedyPact Festival op woensdag 24 april in het Munttheater geniet je van twee cabaretiers én een cabarettrio op één avond. Maak kennis met de absurdistische Remy, de humoristische voorstelling over ‘de vrouw van nu’ van DE MEIDEN van toen en geniet tijdloos van Thjum, een authentieke gast met doordachte humor. 

Remy Evers – Gewoon Remy

Remy (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. 

DE MEIDEN van toen – Zienderogen

Opeens is alles binnen handbereik. Het regent mogelijkheden. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen, er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos in het rond dwalen. Tijdens hun show gaan DE MEIDEN hierover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en mooie liedjes zingen. 

Thjum Arts – Tijdloos genot

What you see is what you get: een authentieke gast met doordachte humor. “Thjum speelt in zijn voorstelling Tijdloos Genot een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn. Thjum won zowel de jury- als de publieksprijs tijdens het Cameretten Festival 2021, haalde de finale van het Leids Cabaretfestival 2020 en won zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdam Studenten Cabaret Festival 2018. 

Kortom, een unieke combinatie van 3 shows die samen zorgen voor een avondvullend programma.

Praktische Informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie