RICK exposeert aquarel schilderijen in St. Theuniskapel

Algemeen Kunst en Cultuur Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via RICK

De St. Teuniskapel in Weert etaleert op 20 en 21 april 2024, van 11.00 tot 17.00 uur, een betoverende tentoonstelling van aquarel schilderijen, geproduceerd door getalenteerde cursisten van de cursus Aquarel bij RICK. Onder leiding van kunstenaar en docente Linty De Bruijn leggen de schilders hun creatieve expressie vast in water en verf. 

De expositie

De expositie kenmerkt zich door de veelzijdigheid en eigenheid van de deelnemers. Het is een boeiende collectie, waarin de unieke stijlen en perspectieven van elke cursist naar voren komen. Van kleurrijke landschappen tot expressief portret, de mogelijkheden van aquarel komen volledig tot uiting. “Ik ben heel trots op het harde werk, de toewijding en prachtige resultaten van alle leerlingen”, zegt docente Linty De Bruijn. 

Gratis toegang

De toegang tot de expositie is gratis. Iedereen kan genieten van de prachtige werken van de groep cursisten. Een overzicht van de exposanten: Ann Depauw, Carli Thijssen, Germaine Heijmans, Jo van de Kruijs, José Nagel, Mathilde Sieben, Mia Groenen, Reneé Stam, Riny Molsbeck, Rita van de Kerk, Thera Knapen en Truus van Gorp. Je bent van harte welkom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie