Derde editie ‘d’Indj ruûmtj op’ in Nederweert-Eind

Foto via Depositphotos

Nederweert-Eind – Aanstaande zondag 7 april 2024 van 10.00 tot 15.00 uur vindt de derde editie plaats van ‘d’Indj ruûmtj op’. Inwoners van Nederweert-Eind hebben hun zolder opgeruimd en bieden hun overbodige spullen te koop aan vanaf hun voortuin, oprit of garage om deze een duurzaam tweede leven te geven.

Deelnemers die buiten de kern wonen verkopen hun spullen vanaf het Pastoor Maesplein. Met bijna 70 deelnemers is er voor elk wat wils en zowel de toegang als het parkeren is gratis.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 7 april 2024
  • Locaties: zie plattegrond (PDF)
  • Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur

De organisatie is in handen van Dorpsraad Eind. Meer informatie over de rommelroute is te vinden op www.nederweert-eind.nl. Hier vind je ook de plattegrond, die tijdens het evenement tevens verkrijgbaar is op Vuursteen 3 in Nederweert-Eind.