Diverse medailles voor ReddingsBrigade Weert op NK Lifesaving

Algemeen Sport Weert Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto

Dit weekend reisden de zwemmers van ReddingsBrigade Weert af naar Vlissingen voor het Nederlands Kampioenschap Lifesaving voor teams.

Op zaterdag waren de deelnemers t/m 14 jaar aan de beurt. De jongste zwemmers vervoerden ringen, zwommen de wisselslagestafette en voerden de lijnredding uit. Het waren spannende uren met als resultaat het zilver voor de meiden t/m 11 jaar in hun categorie en in de gemengde categorie t/m 11 jaar brons voor de deelnemers uit Weert.Β 

De oudere zwemsters van Weert vervoerden poppen, zwommen met de torpedoboei, namen deel aan de wisselslag- en de duikestafette en eindigden met de lijnredding. Ook voor deze dames was het een spannende strijd met als resultaat een mooie 4e plaats.

Daarna werd er in tweetallen nog deelgenomen aan de Line Throw, waarbij de redder door een touw naar de drenkeling te werpen, deze zo snel mogelijk moet redden. Met succes: Fem en Floris werden samen 3eΒ in hun categorie en Kiki en Lauren werden zelfs Nederlands Kampioen.

Op zondag was het de beurt aan de junioren en senioren. Beide damesteams zwommen de hindernisestafette, vervoerden poppen, zwommen de torpedoboei- en de reddingsestafette en de lijnredding. Ze hebben een stevige strijd geleverd en eindigden beiden in de middenmoot. ReddingsBrigade Weert kan terugkijken op een geslaagd NK.

πŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

πŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?Β Schrijf je gratis in.

πŸ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie