Toons Toppers 2024 in het nieuw gestoken

Algemeen Reageer 2 min. leestijd

De Toons Toppers 2024 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. zijn al enkele weken bezig met hun training voor de beklimming van de Mont Ventoux op 5 en 6 september aanstaande. Op donderdagavond 18 april kregen ze allemaal een prachtig nieuw fiets- of wandelshirt uitgereikt, waardoor ze zich nog meer eensgezind kunnen voorbereiden op de beklimming van deze magische berg.

Dit geschenk werd mogelijk gemaakt door de sponsoring van Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Dwars Makelaars (beide voor de derde keer op rij) en Glashelden uit Beringe. Thijs Mansvelt, Maarten van Laer (Dwars Makelaars), en Cees Kersten (Glashelden) reikten de shirts uit voor aanvang van de training.

38 Toons Toppers

Maar liefst 38 Toons Toppers (15 fietsers en 23 wandelaars) gaan in september de uitdaging aan om de berg te beklimmen, elk met hun eigen achtergrond en motivatie. Sommigen zijn zelf ziek of herstellende, anderen zijn naasten of nabestaanden. Maar allen zijn eensgezind in hun motivatie om deze uitdaging aan te gaan.

Goede doelen

Daarnaast streven ze ernaar om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis in Weert, dat dienstdoet als centrum voor het leven met en na kanker. Het huis biedt ondersteuning aan mensen in de regio die te maken krijgen met kanker, inclusief hun naasten en nabestaanden, om hen te helpen omgaan met deze ziekte.

Wil je de Toons Toppers ook steunen? Dat kan via https://www.grootverzettegenkanker.nl/team/toons-toppers-weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie