Floor Phillers viert 10-jarig jubileum in uitverkocht Swaentje

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Floor Phillers bij 't Swaentje

In april 2014 vond de eerste editie van Floor Phillers plaats in Happerij & Tapperij de Apostel in Weert. Phil Aspers bedacht het concept, en samen met de toenmalige uitbater Dirk de Groot werd de eerste editie een feit. Nu, tien jaar later, wordt Floor Phillers gevierd in café ’t Swaentje aan de Stationsstraat waar menig Weertenaar zich thuis voelt tijdens deze gezellige stapavond.

Voor deze speciale ’10th Anniversary Edition’ hebben Jules Paquey van café ’t Swaentje en Phil Aspers hun krachten gebundeld om er een onvergetelijke avond van te maken. Gast-DJ’s Joep Roelofsen (Qmusic) en Sem Meevis zullen achter de draaitafel plaatsnemen, terwijl PLB Sound & Light zorgt voor een extra feestelijke sfeer. Samen met alle gasten zullen ze proosten op dit jubileum.

De 250 beschikbare kaarten zijn inmiddels volledig uitverkocht en de avond begint om 20.30 uur. Phil wil graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren aanwezig is geweest tijdens Floor Phillers. Ook bedankt hij iedereen die een kaartje heeft gekocht voor deze jubileumeditie. Hij hoopt nog vele mooie stapavonden tegemoet gaan, op naar nog meer gezelligheid!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie