10 jaar Floor Phillers gevierd in Café ’t Swaentje

Algemeen Evenementen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Café ’t Swaentje stond zaterdagavond volledig in het teken van het 10-jarig bestaan van Floor Phillers. In een uitverkocht café genoten de bezoekers van de muziek die ten gehore werd gebracht door Phil Aspers en de gast-DJ’s Joep Roelofsen (Qmusic) en Sem Meevis.

De allereerste editie van Floor Phillers vond plaats in april 2014 in Happerij & Tapperij de Apostel in Weert. Het concept werd bedacht door Phil Aspers, en samen met de toenmalige uitbater Dirk de Groot werd deze eerste editie werkelijkheid. Nu, tien jaar later, werd het jubileum van Floor Phillers gevierd in café ’t Swaentje, een plek waar menig Weertenaar zich thuis voelt tijdens gezellige stapavonden.

Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Johan Horst

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie