Geldinzameling Weert Collecteert! tot 29 april

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via Weert Collecteert!

Voor de collectanten van Weert Collecteert! zit de collecteweek er op. Maar, de donatie-enveloppen kunnen nog tot maandag 29 april aanstaande worden ingeleverd op 10 inleveradressen. Ook kan gebruik worden gemaakt van de QR-code om te doneren aan de 19 deelnemende landelijke goede doelen met CBF-keurmerk.

Eén collecte voor 19 landelijke goede doelen

De jaarlijkse geldinzamelingsactie voor 19 landelijke goede doelen is inmiddels een succesformule. De opbrengst van 2023 was maar liefst € 85.647,35. Om deze zeer succesvolle opbrengst dit jaar te evenaren, loopt de geldinzamelingsactie door tot maandag 29 april aanstaande.

Door deelname aan de actie van Weert Collecteert! wordt het waardevolle en belangrijke werk van de 19 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen ondersteund. Deze goede doelen en fondsen leveren, elk op hun specifieke terrein, een waardevolle bijdrage aan het voorkomen en bestrijden van ziekten of bieden steun in het maatschappelijk welzijn van mens en dier. 

Meer informatie is te vinden op www.weertcollecteert.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie