Jarig WdG wordt in een nieuw jasje gestoken

over WdG 2 reacties 1 min. leestijd

Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum lanceren we deze week weer iets nieuws. Dit keer betreft het geen ‘kleinigheidje’, maar een project waar we maandenlang aan hebben gewerkt: een geheel nieuwe lay-out voor de website.

Met deze nieuwe website spelen we in op enkele van jullie wensen als gebruikers en benutten we de nieuwste technieken op het gebied van websites. Er is dus veel onder de spreekwoordelijke motorkap veranderd.

We streven ernaar om met de tijd mee te gaan, zodat we ons kunnen blijven ontwikkelen richting ons volgende jubileum, maar bovenal zodat we kunnen blijven doen wat we leuk vinden: jullie informeren.

Socials

De komende week zal de website gedurende één dag niet beschikbaar zijn. Gedurende deze tijd zal een tijdelijke pagina op WdG verschijnen, maar blijft de berichtgeving doorgaan via de socialmediakanalen van WdG, waaronder Facebook.

Even wennen

Verandering is altijd even wennen, en dat zal nu niet anders zijn. We hopen echter dat de nieuwe functies het gebruikersgemak zullen vergroten. Direct na de lancering zullen we deze nieuwe functies uitgebreid toelichten, zodat je er meteen mee aan de slag kunt.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties