WdG-jubileumvlaai tijdens pinksterweekend verkrijgbaar

over WdG Reageer 1 min. leestijd

In Weert betekent een verjaardag meestal: vlaai! Daarom hebben we in samenwerking met Bakkerij Heerschap een speciale jubileumvlaai laten maken ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van Weert de Gekste (WdG).

Het is een kruimelpuddingvlaai die extra feestelijk is versierd met poedersuiker in de vorm van het WdG-logo. Deze jubileumvlaai is het komende weekend (zaterdag, zondag én maandag) verkrijgbaar in alle Albert Heijn Heerschap-vestigingen in Weert.

Dus doe eens gek en geniet de komende dagen gezellig van een stukje extra feestelijke kruimelpuddingvlaai. Koffie met vlaai is de ideale brandstof om je week door te komen en dé motor waarop WdG al 20 jaar op volle toeren draait. Daar proosten we dit weekend graag samen met jou op, onder het genot van een stukje overheerlijke WdG-jubileumvlaai.

Let op: de vlaai is alleen op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei beschikbaar zolang de voorraad strekt. Op = op!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie