Kennismaking met Taoist Tai Chi in Franciscus Huis

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt op maandag 8 april een open huis in het Franciscus Huis aan de Biest 43-A in Weert. Van 20.00 tot 21.30 uur is iedereen welkom om kennis te maken met Taoist Tai Chi™ kunsten.

Volgens het taoïsme kun je op een gezonde manier oud worden. Met ouderdom komen immers ook vaak gebreken en daarmee omgaan is niet altijd gemakkelijk. Het taoïsme ziet dat echter anders en gaat er vanuit dat het proces van achteruitgang vertraagd kan worden. Deze andere kijk is voor iedereen beschikbaar.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi™ kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer informatie is te vinden op www.taoisttaichi.org/nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie