PeelRand Classic 2024 op zondag 21 april

Algemeen Nederweert Someren Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Foto via ASC Van Hornerijders

Someren – Zondag 21 april vindt het dagvullende autosportevenement de PeelRand Classic 2024 plaats. Afhankelijk van de klasse worden er twee trajecten gereden met een totale lengte van ongeveer 170 tot 200 km. Inschrijven kan nog tot 14 april.

Kampioenschappen

Deze internationale betrouwbaarheidsrit telt mee voor het NRF Kampioenschap voor Klassiekers en het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s van de DHRC. Daarnaast wordt de rit ook meegerekend in het clubkampioenschap van ASC Van Hornerijders in Weert en AC Gaef um Gaas in Venlo.

Je kunt je inschrijven met een auto van alle leeftijden, maar om deel te nemen aan een van de genoemde nationale kampioenschappen moet de auto voldoen aan de reglementen van het betreffende kampioenschap.

Inschrijving

Je kunt je inschrijven in de volgende klassen:

  • Expert: voor ervaren deelnemers.
  • Sport: voor minder ervaren deelnemers.
  • Toer: voor beginnende deelnemers.

De inschrijving staat open voor maximaal 80 equipes. Het inschrijfgeld bedraagt € 165,- per equipe (hierbij inbegrepen: 2 rallyschildjes en stickers, routekaarten, ontvangst met koffie en vlaai, middaglunch en als afsluiting van de dag een diner).

Prijzen

De best geklasseerden in hun klasse ontvangen een prijs. Voor de algemeen winnaar, het equipe met het beste resultaat ten opzichte van het gemiddelde in zijn klasse, is een wisselbeker beschikbaar in de vorm van een beeld van een Turfsteker.

Praktische informatie

  • Datum: zondag 21 april 2024
  • Start- en finishlocatie: Brasserie Manege Het Keelven, Kuilvenweg 4 in Someren
  • Meer informatie en inschrijven: www.peelrandclassic.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie