Primera Wouters wederom grootste loterijverkooppunt van Limburg

Algemeen Weert Plaats een reactie 1 min. leestijd

Primera Wouters in Weert is voor de 14e keer op rij uitgeroepen tot het grootste verkooppunt van Nederlandse Loterij-producten in Limburg, waaronder de Staatsloterij, Lotto, Euro Jackpot, Toto en Krasloten.

In 2023 zijn er via Primera in het winkelcentrum van Moesel prijzen ter waarde van meer dan 2.000.000 euro gewonnen. Met meer dan 8500 verkooppunten in Nederland eindigde Primera Wouters op een respectabele 7e plaats op de nationale ranglijst, de hoogste positie ooit, waar ze natuurlijk enorm trots op zijn.

De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij vindt plaats op woensdag 10 april, met een jackpot van 10,1 miljoen euro. Loten voor deze trekking zijn verkrijgbaar tot woensdag 10 april 18:00 uur.

Nietenspel

Als er helaas geen prijs valt op het lot dat bij Primera Wouters is gekocht, is er geen reden tot teleurstelling. Deelnemers kunnen het lot inleveren bij de winkel om mee te dingen naar het Nietenspel. Hierbij worden 80 niet-winnaars beloond met prijzen variërend van een fles wijn tot een wasmachine, en van goodybags tot tv’s.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie