Prrr-ei-svraag: trillend blij met een ei

Winactie – Pasen is het feest van een nieuw begin. Het begin van de lente, waarin de knoppen aan de bomen verschijnen bijvoorbeeld. Bij veel mensen levert het lentekriebels op, waardoor ze uit hun wintersleur verrijzen. Tijd om in beweging te ‘komen’.

Ga jij net als een paashaas op zoek naar de beste spot om eitjes te verstoppen? In samenwerking met Stringpoint aan de Stationsstraat 6 mogen we de fluisterstille ‘Spot‘ verloten. Voor dames, én hun partner. Met een druk op de knop kan hij of zij ontdekken waar het ei verstopt zit. Buiten, in huis of onder de douche… wie zal het zeggen?

Dat is weer eens een ander ei om te vinden, of om cadeau te geven. Wil jij kans maken op zo’n fluisterstil ei voor volwassenen? Doe dan mee met de onderstaande prijsvraag. Geen grap, vast wel plezierig 🥚

Prijsvraag

Helaas deze prijsvraag is afgelopen. De winnaar ontvangt een bericht vanuit WdG.


Actievoorwaarden: Maximaal 2 inzendingen per IP-adres / computeraansluiting. Minimale leeftijd deelname is 18 jaar. De prijsvraag duurt t/m 7 april 2024 23.59 uur. De gegevens van de winnaars worden doorgegeven aan Stringpoint. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail instructies van WdG. Na het beëindigen van de prijsvraag worden de gegevens van alle deelnemers uit de systemen van WdG gewist. De winnaars worden met voorletter en achternaam vermeld op deze pagina.