Record Store Day grootst gevierd door Yuppe Fish in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Zaterdag 20 april organiseert platenzaak Yuppe Fish in samenwerking met Cwartier, Warenhuis conceptstore en Tostibar Dikke Mik een evenement voor muziekliefhebbers naar aanleiding van Record Store Day. Muziekliefhebbers kunnen elkaar die dag ontmoeten, optredens bijwonen en speciale limited edition releases kopen.

Yuppe Fish over Record Store Day

Met evenementen in platenzaken over de hele wereld viert Record Store Day de liefde voor muziek en vinyl. Yuppe Fish is verheugd deel te nemen aan dit wereldwijde evenement en biedt een breed scala aan tweedehands en nieuwe vinylplaten aan voor hongerige muziekliefhebbers. Daarnaast zullen er optreden, livemuziek en diverse activiteiten worden georganiseerd bij Cwartier.

“We vinden het geweldig om Record Store Day te vieren met muziekliefhebbers van onze eigen stad”, aldus de eigenaar van Yuppe Fish. “Dit is een kans voor ons om de liefde voor muziek en vinyl te vieren en om mensen te helpen hun collecties uit te breiden met zeldzame en unieke opnamen. Ook bieden we zowel beginnende als ervaren artiesten de mogelijkheid om zich voor te stellen aan het publiek.”

Praktische informatie

  • Datum: zaterdag 20 april 2024
  • Locatie: Cwartier, Beekstraat 54 in Weert
  • Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
  • Entree: gratis
  • Meer informatie: www.yuppefish.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie