Ronde Tafel 146 Weert trakteert ouderen op lunchbuffet

Human interest Reageer 1 min. leestijd

Op vrijdag organiseerde Stichting Met je Hart Weert een gezellige lunch voor ouderen in Weert, gesponsord door de serviceclub Ronde Tafel 146 Weert.

Enkele leden van de Ronde Tafel 146 haalden ouderen thuis op en brachten hen na de lunch weer veilig thuis. Ze boden ook ondersteuning aan de vrijwilligers van Met je Hart Weert tijdens de lunch, die plaatsvond bij Antje van de Statie.

Met je Hart helpt eenzame ouderen letterlijk over de drempel, door hen in contact te brengen met vrijwilligers en elkaar. Ze streven naar kwalitatief en blijvend contact, met als doel de eenzaamheid van deze ouderen te verzachten en hun levenslust te behouden.

Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie