’t Blaakven opent binnenkort weer de deuren

Economie Reageer 2 min. leestijd

Na jaren van leegstand zal Het Blaakven aan de Geuzendijk haar deuren binnenkort weer gaan open. De nieuwe uitbaters maakten het heugelijke nieuws bekend via Facebook.

Zonder poespas

Joost en Edith, de nieuwe uitbaters, delen: “Gewoon zoals het vroeger ooit was, zonder poespas, gezellig met lekker eten en drinken. Heerlijk op het terras of sfeervol binnen in onze brasserie, met een knipoog naar hoe het vroeger was.”

Niet alleen de brasserie zal heropenen, ook de zalen zullen weer beschikbaar zijn voor vergaderingen, feesten en andere gelegenheden. Bovendien zijn Joost en Edith van plan om in de nabije toekomst verschillende activiteiten te organiseren om het leven van mensen nog wat leuker te maken.

Leegstand verleden tijd

Het pand heeft jarenlang leeggestaan. In 2018 werd het pand via een executieveiling verkocht. Daarna werd gezocht naar een nieuwe exploitant, en die is nu gevonden in Joost en Edith.

Het gebouw dateert uit 1987 (update: Speeltuin het Blaakven bestond al veel langer) In 1988 werd aan de voorzijde een serre toegevoegd, in 2005 werd aan de achterzijde een zaal met opslagruimte gebouwd, en in 2010 heeft er een ingrijpende verbouwing plaatsgevonden, waarna enige tijd restaurant Cachera haar deuren opende. De speeltuin, waar ’t Blaakven vroeger ook om bekend stond, is niet meer aanwezig.

De ontwikkeling kun je volgen via de Facebookpagina van ’t Blaakven: https://wdg.li/q8ddnad.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie