’t Blaakven onder de hamer

’t Blaakven aan de Geuzendijk zal bij heel wat Weertenaren nog wat jeugdherinneringen oproepen. Zeker uit de tijd met de grote speeltuin. Echter blijkt ’t Blaakven in moeilijkheden te zijn gekomen. Vrijdag gaat het pand onder de hamer tijdens een online executieveiling.

Het gebouw dateert van 1987. In 1988 is een serre aan de voorzijde gebouwd, in 2005 is een uitbreiding met een zaal met bergplaats aan de achterzijde gerealiseerd, en in 2010 heeft nog een zeer ingrijpende verbouwing plaatsgevonden waarbij ook restaurant Cachera haar deuren opende.

Wellicht kan een nieuwe eigenaar het horecapand in het bosgebied nieuw leven in blazen. Geinteresseerden kunnen vrijdag vanaf 11.00 uur bieden op het pand. De veilig duurt in z’n geheel maximaal 20 minuten. De online veilig is hier te vinden: https://www.bog-auctions.com/auction/lot/4883/10240.

Eenmaal, andermaal

Verkocht! In totaal werd er 37 keer geboden. Het pand is vervolgens afgeslagen op een bedrag van € 675.000,-.