46ste mega vlooienmarkt in Tungelroy op Hemelvaartsdag

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Het Tungelroys Orkest organiseert dit jaar voor de 46e keer de Mega Vlooienmarkt in Tungelroy. Een jaarlijks evenement dat op Hemelvaartsdag, dit jaar op donderdag 9 mei 2024, plaatsvindt. Dit evenement belooft een dag vol snuffelplezier te worden voor alle bezoekers.

Met een overvloed aan kraampjes gevuld met schatten en snuisterijen, belooft de Mega Vlooienmarkt een waar paradijs te zijn voor liefhebbers van unieke vondsten. Of je nu op zoek bent naar vintage items, boeken, speelgoed, huishoudelijke artikelen, of gewoon zin hebt in een gezellig dagje uit, er is voor elk wat wils.

De vlooienmarkt biedt ook een gezellige sfeer en de kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje met een versgebakken wafel, waardoor de ervaring nog completer wordt.

Praktische informatie

  • Datum: Hemelvaartsdag, 9 mei 2024
  • Tijd: 13:00 – 16:00
  • Locatie: Kemperveldweg 31 in Tungelroy

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie