Twee mannen uit Limburg overleden bij verkeersongevallen gisteren

112 Algemeen Leudal Nederweert Reageer 1 min. leestijd

Leveroy/Roggel – Bij twee verkeersongevallen in Leveroy en Roggel zijn zaterdag 6 april twee mannen om het leven gekomen.

Een 56-jarige motorrijder uit Heerlen kwam om bij een aanrijding in Leveroy en een 22-jarige man uit Heythuysen overleed na een eenzijdige aanrijding in Roggel. De mensen in de directe nabijheid van de slachtoffers zijn inmiddels geïnformeerd, aldus de politie.

Leveroy

Bij een aanrijding op de Houtsberg in Leveroy is zaterdagmorgen rond 11 uur een 56-jarige motorrijder om het leven gekomen. De motorrijder kwam in aanrijding met een auto die over dezelfde weg reed. Een gealarmeerd Mobiel Medisch Team (traumahelikopter) kon niets meer betekenen.

Roggel

Op de Heldensedijk in Roggel is diezelfde morgen rond 12 uur een 22-jarige automobilist om het leven gekomen. De auto raakte van de weg en botste tegen een boom. De bestuurder is gereanimeerd. De gealarmeerde traumahelikopter is geland en de aanwezige traumaarts constateerde het overlijden.

Politiemedewerkers van de Verkeers- en Ongevallen Analyse (VOA) onderzoeken beide aanrijdingen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie