Weekmarkt in beeld

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Zaterdag was het de warmste lentedag ooit gemeten op 6 april. Het lenteweer zorgde voor een gezellig druk bezochte binnenstad met veel mensen die genoten van het prachtige weer. Naast de gebruikelijke levendigheid rondom de weekmarkt, trok het mooie weer ook veel mensen naar de terrassen voor een verfrissend drankje.

Op de markt waren enkele nieuwe verkopers te zien, die een verscheidenheid aan producten aanboden, waaronder sieraden, beddengoed en haaraccessoires. Uiteraard werden ook de gebruikelijke producten van de weekmarkt, zoals noten, kaas en kleding, goed verkocht.

Voor de liefhebbers weer een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?¬†Schrijf je gratis in.

ūüćē Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie