Bestelbus botst achterop auto op Ringbaan-Noord

112 Reageer 1 min. leestijd

Update – Op maandag rond 16:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de Ringbaan-Noord in Weert. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de kruising met de St. Luciastraat, waar een bestelbus tegen de achterzijde van een personenauto botste.

De betrokkenen hadden het incident in eerste instantie in goed overleg het ongeval zelfstandig afgehandeld. Nadat de gegevens waren uitgewisseld, kon de bestelbus de weg vervolgen. Omdat de vrouw last had van haar nek kwam uit voorzorg nog een ambulance ter plaatse.

Ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse medisch onderzocht. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft een berger ingeschakeld om de beschadigde auto weg te slepen. Tijdens de bergingswerkzaamheden werd een rijbaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Update: Dit bericht is bijgewerkt met recent verkregen informatie. Er zou de indruk kunnen zijn gewekt dat de bestuurder van de bestelbus de situatie niet correct heeft afgehandeld, maar alle formaliteiten zijn correct nageleefd.

Ringbaan-Noord/St. Luciastraat

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie