Masters ZPC De Rog verdienen meerdere medailles

Sport Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Het afgelopen weekend waren de zwemmers van de ZPC De Rog uit Weert te vinden in het Pieter van den Hoogeband zwembad in Eindhoven. Op de Open Nederlandse Master Kampioenschappen (ONMK) die daar plaatsvonden sleepten de fanatieke zwemmers meerdere medailles binnen, waaronder een voor het Nederlands record op de 4 x 200 meter estafette borstcrawl.

De masters (zwemmers vanaf 20 jaar tot ver boven de 90) komen bij elkaar voor het sportieve, maar zeker ook het sociale element. Zo schrijft een zwemster van ZPC De Rog: “Dankzij de leuke en lieve leden van De Rog ben ik helemaal enthousiast geraakt over het zwemmen van wedstrijden. Beetje bij beetje vertrouwen krijgen in jezelf, vooral plezier en doorzettingsvermogen hebben en dan komt de rest vanzelf.”

In november gaan de masters van ZPC De Rog een weekend naar het ONMK in Den Haag.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie