Derde editie Kruisbestuiving op zondag 2 juni

Uitgaan Reageer 2 min. leestijd
Archieffoto

Samen muziek maken is het leukste. Daarom heeft popcoördinator Linda Smeets ‘Kruisbestuiving’ in het leven geroepen: om bruggen te slaan tussen alle muziekdocenten in Weert en omstreken, zodat leerlingen uitgenodigd worden om samen op te gaan treden. Dat zullen zij ook zondag 2 juni weer gaan doen tijdens de derde editie van het familiemuziekfestival dat dit jaar weer plaatsvindt op het Sint Raphaëlpad in Weert.

“Leerlingen raken geïnspireerd om vaker samen muziek te maken, komen met elkaar in contact, gaan nieuwe samenwerkingen aan en inspireren misschien zelfs het publiek om zelf muziek te gaan maken”, aldus popcoördinator Linda Smeets.

De derde editie van Kruisbestuiving vindt plaats op zondag 2 juni van 12.30 tot 17.00 uur op het Sint Raphaëlpad, daar waar het in 2022 begon. Je kunt tijdens dit festival luisteren naar optredens door leerlingen van diverse muziekscholen, zoals Zang en Co, RICK, De Drieklank, Mamontovas Fortepiano, Tim Crins Gitaarles, Muziekhuis Maarheeze en Beter met Muziek.

Het programma is als volgt:

  • 12.30 – 12.55 uur: 1e blok Kruisbestuiving
  • 12.55 – 13.15 uur: Mamontovas Fortepiano & Beter met Muziek
  • 13.15 – 13.40 uur: RICK
  • 13.40 – 14.00 uur: Mamontovas Fortepiano & Beter met Muziek
  • 14.00 – 14.25 uur: De Drieklank
  • 14.25 – 14.50 uur: Zang en Co
  • 14.50 – 15.15 uur: Muziekhuis Maarheeze
  • 15.15 – 15.30 uur: RICK akoestisch
  • 15.30 – 15.50 uur: Winnaar MOP
  • 16.00 – 17.00 uur: Kruisbestuiving (finale)

Voor de kleintjes zijn er twee springkussens en voor iedereen zijn er knutselactiviteiten van het RICK. Volgens de organisatie belooft het weer een hele gezellige, muzikale middag te worden met stralende gezichten, nieuwe samenwerkingen en veel plezier.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie