Nigel Otermans vertegenwoordigt Nederland op Europees Kampioenschap

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd
Foto via management Nigel Otermans

De Nederlandse illusionist Nigel Otermans (22) uit Weert zal Nederland vertegenwoordigen op het Europees Kampioenschap Illusionisme in Saint-Vincent, Italië. Nigel maakte afgelopen december furore met zijn optredens in het grote kerstcircus van Lissabon en zijn winst van het Nederlands Kampioenschap Illusionisme in 2022. Nigel wist zich na een strenge selectie te kwalificeren voor het EK dat zal worden gehouden van 23 t/m 26 mei dit jaar. 

Het Europees Kampioenschap Illusionisme is een prestigieus evenement dat de crème de la crème van illusionisten uit heel Europa samenbrengt. Nigel zal de uitdaging aangaan samen met zijn team van drie dames en zijn technisch team. “Op dit moment zijn we druk bezig met een nieuwe act en nieuwe illusies. Dat maakt het wel spannend omdat we die nieuwe trucs wel technisch goed moeten uitvoeren, en dat kost tijd”, aldus de jonge illusionist. 

Met zijn deelname aan het Europees Kampioenschap Illusionisme volgt Nigel Otermans in de voetsporen van Nederlandse illusionisten zoals Hans Klok.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie