Feestelijke ingebruikname tafeltennistafel bij Speelotheek

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op vrijdag 16 mei hebben de kinderen van de Speelotheek hun nieuwe buitentafeltennistafel ingewijd. Deze tafel werd geschonken door Kiwanis Weert.

Na het doorknippen van het ballonnenlint konden de wedstrijdjes beginnen. De kinderen probeerden zoveel mogelijk slagen terug te slaan tegen leden van Kiwanis. Het record lag op 17 returns. Op enkele druppels na kon het toernooitje gelukkig droog gespeeld worden. Na afloop ontvingen alle deelnemers een prijsje en alle leden een ijsje.

De Speelotheek, die inmiddels 230 leden heeft, is gevestigd in het Keenter Hart en is iedere vrijdagmiddag en zaterdagochtend geopend. Naast het vele spelmateriaal voor binnen en buiten is deze tafeltennistafel een mooie aanwinst die ongetwijfeld bijdraagt aan veel spelplezier voor de jeugd en hun ouders.


Een ingestuurde bijdrage

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie