Gezellige Rommelroute in wijk Leuken in beeld

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen zondag was het weer zover: de inmiddels traditionele Rommelroute in de wijk Leuken werd georganiseerd. Tijdens deze jaarlijkse dag boden bewoners hun tweedehands goederen aan vanaf hun eigen oprit, tuin of gezamenlijk in het park.

Bezoekers van de Rommelroute hadden ruim de keuze uit een breed scala aan spullen. Van speelgoed tot kleding en van boeken tot huishoudelijke artikelen; er was voor ieder wat wils. De variëteit aan aangeboden goederen zorgde ervoor dat er voor iedereen wel iets interessants te vinden was.

Naast de kans om unieke vondsten te doen, was de Rommelroute ook een uitstekende gelegenheid om de sociale contacten in de wijk te onderhouden. Overal in de wijk werd gezellig gekletst en gelachen. Buurtbewoners maakten van de gelegenheid gebruik om bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie