SV Laar sluit competitie af met winst tegen Brabantia

Sport Reageer 2 min. leestijd
Foto door Jan Lemmen

Het was weer gezellig druk op de thuisbasis van SV Laar dat voor de laatste competitiewedstrijd tegen Brabantia moest aantreden. Voor SV Laar stond er weinig meer op het spel. Het team had zich al verzekerd van een ticket voor de nacompetitie voor een plaats in de eerste klasse. Om de degradatiewedstrijden te ontlopen was Brabantia daarentegen, zelfs bij winst op SV Laar, afhankelijk van wat er op de andere velden gebeurde. 

Wedstrijdverslag

SV Laar zocht vanaf het begin de aanval op en al in de 14e minuut bekroonde Yannick Ophey een mooie aanval met een doelpunt: 1-0 voor SV Laar. Het duurde tot de 40e minuut voordat de opkomende Steven Boelaers de stand op 2-0 kon brengen. Zijn schot werd in eerste instantie gekeerd, maar de terug ketsende bal schoot hij alsnog binnen. 

Na de rust zette Brabantia SV Laar aanvankelijk onder druk, maar toen de storm wat geluwd was zette Jurre Neijnens op aangeven van Stijn Jacobs SV Laar in de 20e minuut na rust op 3-0. Voor Brabantia het sein om weer gas te geven, wat in de 25e minuut van de tweede helft werd beloond met een tegendoelpunt van Vincent Bogaerts: 3-1. Brabantia zette nog een tandje bij om de aansluitingstreffer binnen te schieten, maar verwaarloosde daarbij de defensieve taken, met als gevolg dat door een slordigheid Jordi Beelen vrij voor de keeper kwam te staan en met 4-1 de eindstand bepaalde. 

Zo kwam er een einde aan een wedstrijd waarin Brabantia voor klassenbehoud wordt verwezen naar een nacompetitie, een lot dat het deelt met Wilhelmina’08 en Geldrop. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie