Koopzondag een dag vol plezier voor jong en oud

Evenementen Reageer 1 min. leestijd

De activiteiten tijdens de koopzondag in de binnenstad van Weert brachten jong en oud gisteren veel plezier. De BIZ Ondernemers Binnenstad Weert zorgden voor een bijzondere dag door bekende tv-figuren uit te nodigen voor een ontmoeting en parade.

Bij de HEMA kregen kinderen de kans om met hun favoriete tv-personages op de foto te gaan. Vervolgens trok een kleurrijke stoet door het centrum, waarbij ook het publiek op de terrassen volop kon genieten van de parade.

Daarnaast verzorgde het Weerter Mannenkoor een gratis koffieconcert in de kloostertuin van de Zusters Birgittinessen aan de Maasstraat. De aanwezigen genoten niet alleen van de prachtige muziek, maar ook van het lekkers dat de zusters aanboden.

Het aangename lenteweer droeg bij aan de feestelijke sfeer, waardoor iedereen met volle teugen kon genieten van deze geslaagde koopzondag.

Bekijk een sfeerimpressie.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie