Heren 1 van Rapiditas alsnog naar de eredivisie

Sport Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto WdG - Heren 1 Rapiditas in actie | Fotograaf Carlo van Hout

De eredivisie-droom van Heren 1 van Handbalvereniging Rapiditas komt alsnog uit. Vandaag werd bekend dat ze toch promoveren naar de eredivisie. Naast BAL heeft Weert nu dus nog een sportteam dat op het hoogste niveau in Nederland speelt, naast de individuele sporters uit Weert die eveneens op het hoogste niveau actief zijn.

Op 2 mei jongstleden speelden de heren van Rapiditas tegen Aristos Amsterdam in sporthal Aan de Bron. Ondanks dat ze bijna het hele seizoen bovenaan de ranglijst stonden, moesten de Weertenaren in de Amsterdammers hun meerdere erkennen. De uitslag van die wedstrijd betekende toen dat de heren van Rapiditas niet zouden promoveren naar de eredivisie.

Daar is vandaag onverwacht verandering in gekomen. Door het terugtrekken van een team promoveert Heren 1 van Rapiditas toch komend seizoen al naar de eredivisie, zo meldt het team via Facebook. “Met veel inzet van onszelf, en een klein beetje mazzel”, aldus het team.

Begin dus alvast met het smeren van je keel voor komend seizoen om alle sporters van Weert aan te blijven moedigen. Want zoals je ziet, komt er positief resultaat van.

ūüĒĒ Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

ūüďį Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie