Het regent complimenten over Antje de Musical

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Afgelopen drie dagen was het Stationsplein in Weert het decor voor Antje de Musical, een productie die vele Weertenaren met trots vervulde. De musical, die nog steeds complimenten ontvangt, bracht het Weerter verleden en het heden op indrukwekkende wijze samen.

Antje de Musical vertelt het levensverhaal van Maria Hubertina Hendrix (Antje) en verweeft dit met actuele thema’s zoals oorlog, een virus en economische ontwikkelingen. Het verhaal werd versterkt door een combinatie van vertelling, zang, dans, acts en muziek. De voorstelling was een waar spektakel, mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en sponsoren.

Kippenvelmomenten

Elke avond genoten zo’n 1600 bezoekers van de voorstelling. De investeringen in o.a. decor, muziek, muziek en projecties op het stationsgebouw waren duidelijk zichtbaar en zorgden voor kippenvelmomenten bij het publiek.

Tongen los

De musical maakte ook de tongen los, zoals de kwaliteit van zang en dans, de verschijning van “Rutte op het torentje”, de snelle verdeling van poncho’s bij regen, en de iconische kus tussen Femke en Kiki.

Achter de schermen

Niet alleen de zichtbare aspecten van de show maakten indruk; ook achter de schermen is en werd hard gewerkt om alles soepel te laten verlopen. Alles kwam samen tot een spectaculair geheel.

Waardering

Bezoekers uitten hun lof voor de voorstelling en lange momenten van applaus getuigden van hun waardering. De burgemeester van Weert sprak zijn waardering uit met het woord “chapeau”, een sentiment dat momenteel nog steeds volop gedeeld wordt op social media.

Blijvende indruk

Antje de Musical was een groot succes en heeft een blijvende indruk achtergelaten op het publiek. Benieuwd naar de CV’s van de hoofdrolspelers? Je kunt ze hier nog eens bekijken: https://wieertamezieertj.nl/projekte/antje-de-musical/

Voor de liefhebbers nog een terugblik met foto’s. Een eerder gepubliceerde fotoreportage kun je vinden via deze link.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie