Jong en oud geniet van het Weert Totaal Festival

Evenementen Reageer 2 min. leestijd

Donderdag was het een prachtige Hemelvaartsdag in Weert. Het uitstekende lenteweer en het Weert Totaal Festival (WTF) in het centrum op de St. Raphaelpad maakten het een dag om van te genieten voor jong en oud.

Er was beloofd dat het een onvergetelijke dag zou worden vol plezier, verfrissende drankjes en geweldige live muziek, en die belofte werd waargemaakt. De volwassenen genoten van een drankje, hapje en livemuziek, terwijl de kinderen zich vermaakten op o.a. een springkussen en met tekenactiviteiten.

Muziek, cocktails, speciaalbier en wijn

Diverse speciaalbierbrouwerijen presenteerden en schonken gezamenlijk ongeveer 50 verschillende speciaalbieren. Voor de wijnliefhebbers was Wijnhuis Beaugrim aanwezig om hun topwijnen te serveren en de smaakpapillen te verwennen. JD Hospitality verhoogde de feeststemming met een selectie van verfijnde cocktails.

De hele dag klonk er live muziek vanaf verschillende podia, wat bijdroeg aan een fantastische sfeer.

Dag twee omgedoopt tot Woodstock Tribute Festival

Vandaag gaat het feest op het St. Raphaelpad nog even door. WTF wordt dan omgedoopt tot het Woodstock Tribute Festival. Dompel jezelf onder in de nostalgische sfeer van de legendarische jaren ’60 met het Woodstock Tribute Festival, een uniek kleinschalig evenement dat de iconische Woodstock spirit tot leven brengt.


Fotobijdragen van Carlo van Hout en Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie