KBO Weert-Zuid steunt Franciscus Hospice en Toon Hermans Huis

Algemeen Reageer 1 min. leestijd
Archieffoto Toon Hermans Huis

Het Franciscus Hospice in Weert en het Toon Hermans Huis Weert e.o. hebben op donderdag 23 mei een schenking gekregen van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO), afdeling Weert-Zuid.

Reden schenking

Door een gebrek aan vrijwilligers en een teruglopend ledenaantal is de afdeling Weert-Zuid van de KBO opgeheven. In overleg met de leden heeft het bestuur van de afdeling besloten om het overgebleven banksaldo te schenken aan het Franciscus Hospice en het Toon Hermans Huis Weert e.o. Voorzitter Ine Verhaeg van het hospice en voorzitter Gio de Monte van het Toon Hermans Huis Weert werden ieder verblijd met een bedrag van maar liefst € 13.200,-.

Dank aan de KBO Weert-Zuid

Het Franciscus Hospice zet zich al meer dan 20 jaar in voor liefdevolle zorg aan iedereen in de laatste levensfase. Het Toon Hermans Huis Weert e.o. is als centrum voor leven met en na kanker al meer dan 12 jaar een ontmoetingsplaats voor iedereen die direct of indirect met kanker wordt geconfronteerd. Beide organisaties danken de leden van de KBO Weert-Zuid voor deze prachtige schenking.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie